OM OS

VORES HISTORIE

KDFood blev grundlagt i København i 1948 som Kai Due Salater, og var oprindelig en salatfabrik der producerede traditionelle mayonnaisesalater som hønsesalat, rejesalat, sommersalat o.s.v. til danske smørrebrødsforretninger og restauranter.


Disse traditioner holdes stadig i live i dag, hvor hovedproduktionen i vores virksomhed består af det der populært betegnes som ”convenience food” og dækker over sandwich, wraps, salater, saucer, dressinger og færdigretter m.m. Fabrikken laver stadig div. specialiserede mayonnaisesalater og dressinger efter kundernes ønsker, som indgår i vores production af sandwich og wraps m.m.


Vi producerer på moderne udstyr efter de nyeste metoder og standarder, og tilbyder også MAP beskyttede produkter pakket effektivt og hurtigt i miljøvenlige emballager, med leveringer enten samme dag eller dag til dag. Desuden har vi eget bageri i direkte tilknytning til fabrikken, hvorfra vi også tilbyder at udvikle særlige specialbrød efter kundens ønsker.


Virksomheden producerer i dag alle produktvarianter på fabrikken i Valby, 7 dage om ugen både med dag- og nathold, og vi leverer alle dage til danske supermarkeder, lufthavne, cateringbranchen, hoteller, hospitaler og mange flere.